Mindfulness er ikke endnu et projekt på to do-listen. Mindfulness er en måde at være i livet på.

women with coffee

Forleden dag talte jeg med en kvinde, som rigtig gerne vil lære mindfulness. Hun kender til alle de positive virkninger. Har selv mærket, hvor godt det gør hende at meditere. Og vil rigtig gerne i gang.

Men i hendes verden er der ikke tid til mindfulness. Det føles bare som endnu et projekt på to do-listen, som allerede er alenlang og indeholder masser af projekter, som hun i forvejen ikke når.

“Hvis du ikke har tid til at meditere, så har du ikke tid til at lade være!”

Sådan husker jeg, at min meditationslærer sagde til mig, da jeg for mange år siden lærte at meditere.

Og hans ord rammer plet.

Med en investering på bare 10 minutter dagligt, vil du mærke et større mentalt overskud og en klarhed, der vil følge dig resten af dagen.

Selv mærker jeg, at min morgenmeditation gør mig mere fokuseret og klartseende. Det bliver nemmere at overskue og rumme dagens udfordringer og mærke, hvad der er vigtigst lige nu.

Hvis du er en af de mange, der går rundt og føler dig stresset og konstant er bagud med din uendelige to do-liste, så kan jeg kun opfordre dig til at give mindfulness en chance.

En god måde at lære mindfulness på er ved at deltage i et kursus, hvor du træner og gør dig erfaringer sammen med andre. Det er super lærerigt og motiverende at møde din gruppe hver uge, lære nyt og dele erfaringer.

Deltagerne på mine mindfulness kurser fremhæver altid dialogen i gruppen, som noget af det bedste ved forløbet.  Den giver både støtte og inspiration til at arbejde videre med at udforske mindfulness på egen hånd og udvikle sin egen praksis.

Vidste du i øvrigt, at bare 10 minutters meditation om dagen er nok til at,

  • sænke dit stressniveau
  • styrke dit immunsystem og
  • nedsætte kroppens aldringsproces

For bare at nævne 3 af de mange gode effekter af mindfulness:-)

Kærlig hilsen

Natalina

PS 

Den 6. marts starter jeg næste gang mit kursus “Balancekunst i hverdagen – 6 uger med mindfulness” og du skal være så velkommen:-)

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kategorier