Mindfulness Uddannelsen hos Dansk Mindfulness Akademi

HOLD SJÆLLAND 2016 starter 9.-10. september i Lejre

Dansk Mindfulness Akademi under ledelse af mindfulness-instruktør, psykoterapeut og stresscoach Louise Vælds udbyder igen Mindfulness Uddannelsen på Sjælland.

Natalina Kofoed er medunderviser på Mindfulness Uddannelsen som en del af Team Dansk Mindfulness Akademi.

Vi er et team af fagligt stærke undervisere, med mange års erfaring og baggrund inden for mindfulness.

Vi sikrer at mindfulness implementeres direkte i vores deltageres hverdag og professionelle liv og giver hver enkelt deltager, konkrete programmer, værktøjer og redskaber til formidling af mindfulness for professionelle.

Herunder kan du læse mere om uddannelsen:

Vores uddannelse er et grundigt uddannelsesforløb over 10 måneder, som henvender sig til personer som arbejder indenfor det sociale, det personlige, det psykologiske og det sundhedsfaglige område.

Målgruppen er dedikerede professionelle, som interesserer sig for mindfulness og mennesker, og som ønsker en uddannelse, hvor man ikke blot i teori, men i særdeleshed i praksis, bliver en dygtig mindfulness formidler.

Forløbet er for den der ikke kun ønsker at formidle mindfulness, men også ved, at for at blive en dygtig formidler, må mindfulness leves og integreres hos den der formidler.

 Uddannelsen er udviklet og tilrettelagt af mindfulness-instruktør, psykoterapeut og stresscoach Louise Vælds, som med + 10.000 timers erfaring igennem årene har undervist hundredvis af mennesker i både de praktiske og teoretiske elementer af mindfulness, psykologiske mønstre & udviklingsprocesser og formidling.

Hvor foregår uddannelsen?

– Uddannelsen kan tages på Sjælland og Jylland og afholdes en gang om året hvert sted.

Vi ved, hvor meget vilje det kræver at få en daglig mindfulness praksis ind i en hverdag og derfor, er der en lang række gode redskaber, som støtter hver deltager i denne proces.

Hos os vægter vi hjertelig, autentisk og støttende undervisning der sikrer godt læringsmiljø.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som mindfulness undervisere, har sin egen dybe mindfulness praksis, og bringer de bedste attituder med sig I mødet med sine medmennesker, derfor er uddannelsesforløbet delt op i en del der handler om deltagerens egen integration af mindfulness og en del der handler om at bringe mindfulness videre til andre.

Uddannelsens varigheder er en 10 måneders læringsproces – 92 lektioners undervisning med 3 undervisere med hver deres specialer – opdelt i disse 2 dele:

  • Del 1: Fordybelse og egen integrering af Mindfulness i hverdagen.

  • Del 2: Videre fordybelse, samt træning og indlæring af formidling, praktiske og teoretiske elementer.

Individuel supervision efter behov under hele uddannelsen

Vi ved, hvor svært det kan være, at finde trygheden og selvtilliden til at komme i gang med at undervise, derfor er der uddannelsen igennem rig mulighed for at øve, sparre og spørge til råds, så hver deltager bliver bedst muligt klædt på til rollen som undervisere.

Vi holder ikke øje med, hvor meget individuel tid du får undervejs i uddannelsen. Alle deltageren får det de har brug for. Der er mulighed for individuel supervision ved hver undervisningsgang, over telefon og Skype mellem hver undervisningsgang og på mail undervejs i uddannelsen.

Det nytter ikke at vi taler om men ikke gør og det er netop derfor at du som deltager stilles overfor lærerige opgaver undervejs, som støtter dine formidlingskompetencer, så du kan blive en af 85% af alle vores deltagere, som formidler mindfulness I professionelle sammenhænge efter endt uddannelse. Derfor arbejdes der med:

  • Praktisk formidlingsopgave for gruppe

  • Praktisk formidlingsopgave for individuel person

  • Skriftlig opgave med selvvalgt mindfulness emne

  • Skriftlig eksamen

Alt dette betyder, at der vil være praktiske og teoretiske opgaver igennem uddannelsen, som til sidst sikrer, en god og lærerig proces for alle.

Derudover får alle vores deltagere adgang til Dansk Mindfulness Akademi’s online bibliotek med blandt andet:

 √    Internationale forskningsartikler oversat til dansk

 √    Undervisningsprogrammer

 √    Refleksionsskemaer,

 √    Digtsamling til brug i undervisningen

 √    Materiale omkring videnskaben bag mindfulness, didaktik, budhisme, teorestiske elementer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Kærlig hilsen

Team Dansk Mindfulness Akademi

 

Mindfulness Uddannelsen – Indhold og Udbytte

Vores uddannelse er et grundigt uddannelsesforløb over 1 år, med erfarne undervisere, som sikrer direkte implementering af mindfulness i deltagernes private og professionelle hverdag. LÆS MERE

Datoer & Praktiske Informationer

Hvordan du tilmelder dig, hvor og hvornår næste hold afvikles. Priser og andet praktissk information vedrørende uddannelsen. LÆS MERE

Testemonials

Udtalelser fra tidligere deltagere på Mindfulness Uddannelsen. LÆS MERE

Mindfulness uddannelsen som internt uddannelsesforløb

For kommuner, organisationer eller større virksomheder, der ønsker at tilbyde en gruppe vores Mindfulness Uddannelse, kan den afholdes som et internt uddannelsesforløb. 

Det eneste det kræver er blot en gruppe på 8 deltagere. LÆS MERE

 

Der er lukket for kommentarer.