Om Natalina

Jeg hedder Natalina Kofoed og er indehaver af Mindful:Moment, certificeret coach, stress mentor, mindfulness lærer og cand.jur.

Og jeg brænder for at vise dig vejen til større trivsel og livskvalitet. 

Jeg hjælper dig med at navigere i en hverdag præget af travlhed, pres, indre og ydre krav og forventninger.

Jeg guider dig til at finde din indre styrke og genfinde roen og glæden, uanset hvordan du føler dig lige nu, måske overvældet, sårbar eller utilstrækkelig.

Når du ønsker en varig forandring, så må ændringen foregå indefra og ud.

Du må ændre dit mindset, dine uhensigtsmæssige tankemønstre, usunde vaner og adfærd, og så de støtter det liv du gerne vil leve.

Ofte fører stress, pres, tankemylder og bekymringer til indre uro, som vi forsøger at dulme med stimulanser – sukker, alkohol, mad, Facebook, motion, arbejde, tv-serier, you name it…alt kan overgøres og al overdrivelse bliver i det lange løb usundt.

Jeg giver dig mulighed for at tage med på en rejse.

En helt personlig rejse, hvor du vil opdage en ny måde at leve dit liv på.

En rejse som vil bringe dig hjem til dig selv.

Jeg er her for at guide dig på denne rejse, så du kan leve det liv du ønsker med overskud, glæde og mening.

I min værktøjskasse har jeg samlet nogle enkle, effektive og evidensbaserede metoder baseret på mindfulness, heartfulness og transformerende coachingteknikker.

Som coach og underviser vil du opleve mig som kompetent, empatisk, nænsom, vedholdende, uperfekt menneskelig og helt nede på jorden.

Og altid i tæt kontakt med både min hjerne, mit hjerte og min mavefornemmelse (intuition:-).

Jeg trækker på min faglige værktøjskasse, min mangeårige erfaring, der dels stammer fra en universitetsuddannelse, lang karriere inden for jura og human ressource i store offentlige og private koncerner, dels fra en sideløbende brændende interesse for den alternative verden, hvor jeg siden jeg var teenager har været optaget af at finde svarene i et mere holistisk livssyn og livsstil.

I mange år levede jeg i to seperate verdener. Med Mindful:Moment er det lykkedes mig at samle alle facetter af mig i en forretning, en mission, der trækker på alle sider af mig.

Det er en stor glæde og meget meningsfuldt at der nu er sammenhæng og synergi i alle dele af mit liv.

 

For 4 år siden stiftede jeg MINDFUL:MOMENT, som  er en kursus- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i at formidle effektiv stresshåndtering og mindfulness baseret stresshåndtering til privatpersoner og medarbejdere og ledere i travle virksomheder.

Intentionen er at tilbyde enkle og effektive redskaber, der kan integreres i dagligdagen uden at skabe yderligere pres.

Jeg er uddannet mindfulness instruktør hos Dansk Mindfulness Akademi og er desuden certificeret coach og certificeret stresscoach.

Jeg underviser med udgangspunkt i MBSR-metoden (Mindfulness Based Stress Reduction), som er en metode, der har været anvendt i over 30 år til reduktion af stress, angst, depression og kroniske smerter.

Jeg holder mig løbende orienteret om nyeste forskning og metoder inden for stress, neuropsykologi, positiv psykologi.  I øjeblikket i gang med en Teacher Training i Mindful Self Compassion ved Center for Mindfulness, University of Southern California.

Jeg startede med at dyrke yoga da jeg gik i gymnasiet og har næsten 20 års erfaring med meditation. Jeg har en daglig meditationspraksis, dyrker yoga og qi gong og deltager flere gange om året i kurser og mindfulness retreats for at vedligeholde sin egen praksis og få ny inspiration.

 

Se Natalina Kofoeds professionelle profil på Linkedin

Der er lukket for kommentarer.

Kategorier