Workshop – Introduktion til mindfulness

Skab indre ro, fokus og mentalt overskud i en travl hverdag

Mindfulness er en anerkendt og veldokumenteret metode, som har vist sig meget effektiv til at forebygge og reducere stress. Mindfulness gør dig mere opmærksom og til stede med det, der sker lige nu. Når du er til stede i nuet, har du mere ro og overblik og dermed større overskud i situationen.

Udover den stressreducerende virkning har mindfulness også vist sig at være et stærkt værktøj, der kan støtte dig i at:

• Holde fokus og koncentrere dig
• Opleve mere energi, glæde og flere kreative øjeblikke
• Være mere nærværende og til stede i dine relationer
• Opbygge større mental robusthed over for hverdagens udfordringer

“If you just sit and observe, you will see how restless your mind is. If you try to calm it, it only makes it worse, but over time it does calm, and when it does, there’s room to hear more subtle things–that’s when your intuition starts to blossom…”
– Steve Jobs

Udbytte

På denne workshop bliver du introduceret til mindfulness i teori og praksis. Du prøver selv en række øvelser og mærker virkningen i krop og sind. Du får redskaber, så du selv kan skabe indre ro og ny energi, når det går stærkt og du får konkrete forslag til, hvordan du kan forholde dig til dagligdagens stressfyldte eller pressede situationer på en ny og mere konstruktiv måde.

Indhold
• Grundlæggende viden om hvad mindfulness er og hvorfor det virker
• Mindfulness i praksis – introduktion til teknikker og tankesæt
• Smagsprøver på mindfulness – øvelser, der styrker din evne til at holde fokus og skabe indre ro
• Lad mindfulness blive en del af din dagligdag – sådan skaber du mentale åndehuller i din arbejdsdag – og i resten af dit liv
er så virkningsfuld til at forebygge stress og styrke trivsel og velvære
Sådan foregår kurset:
• Kurset er oplevelsesorienteret og veksler mellem korte oplæg og forskellige former for mindfulness-øvelser (meditation, opmærksomhedsøvelser, let afspænding og enkle yogastræk), dialog og refleksion.
• Der vil være fokus på at formidle mindfulness på en enkel, konkret og praktisk måde med fokus på at koble mindfulness til deltagernes udfordringer i hverdagen
• Deltagerne får kursusmateriale med inspiration og konkret vejledning til, hvordan de selv kan integrere mindfulness i dagligdagen, samt link til mp3-lydfil med 3 guidede mindfulness øvelser som støtte.

Kontakt Natalina Kofoed:

Er du interesseret i en workshop på din arbejdsplads, så kontakt Natalina på mobil 22 92 18 52 eller mail@natalinakofoed.dk.

Om underviseren

Natalina Kofoed, cand. jur., udviklingskonsulent og mindfulness instruktør, har mange års erfaring inden for medarbejder- og lederudvikling bl.a. i Finansministeriet og har selv praktiseret meditation og mindfulness i 15 år.
Natalina er indehaver af kursusvirksomheden Mindful:Moment, hvor hun hjælper travle mennesker med at få mere nærvær, balance og overskud i (arbejds)livet. Læs mere på www.mindfulmoment.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kategorier