Udtalelser om stresscoaching

“Jeg har gennem et stresscoachingforløb hos Natalina stiftet bekendtskab med Natalinas eminente faglige og personlige kompetencer.

I starten af forløbet fik Natalina hurtigt skabt den tillid, der var vigtig, for at vi sammen kunne udforske de sider af mine tanker, følelser og adfærd, der var nødvendig at justere på, for at jeg kunne komme til at trives bedre.

Fagligt følte jeg mig i trygge hænder. Jeg fik med det samme en oplevelse af, at Natalina havde den nødvendige faglige ekspertise, der skulle til for at kunne hjælpe mig i min daværende situation med stressrelaterede symptomer til et liv med meget mere balance, sjov og glæde.

Gennem forløbet fik jeg mange gode værktøjer og litteraturhenvisninger, som Natalina med sikker hånd guidede mig til at benytte. Det har været en øjneåbner og har givet mig en langt større indsigt i, hvad en stresstilstand er, og hvilke muligheder der er, for at bryde det uhensigtsmæssige mønster man kan få opbygget.

Natalina formåede på en meget nærværende måde at give mig det tilpasse skub, som jeg ind imellem havde brug for for at komme videre i processen. Hun havde en utrolig evne til at ramme plet med et spørgsmål eller let pres, så jeg fik gennemført øvelser, som jeg ellers ubevidst/bevidst forsøgte at vige udenom.

Forløbet hos Natalina har, ud over at jeg er fri for stressrelaterede symptomer, betydet, at jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad jeg skal være opmærksom på for ikke igen at komme i en lignende tilstand.

1000 tak for hjælpen.”

Annette Nielsen, 49 år, selvstændig erhvervsdrivende

 

“Da jeg henvendte mig til Natalina, havde jeg været sygemeldt med stress i flere måneder og havde stadig ikke fået det bedre. Jeg følte mig utilstrækkelig både i forhold til mit job, havde skyldfølelse overfor min familie og sov ikke om natten pga bekymrede tanker.

Efter tre måneder med din coaching, virkningsfulde stresshåndteringsværktøjer og omsorgsfulde støtte er jeg i dag et meget bedre sted med mig selv med mere indre styrke og tro på fremtiden.

Kæmpestort tak, Natalina!”

Camilla, 38 år, jurist

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kategorier