Workshop for særligt sensitive unge

“Find din indre ro og styrke i en hektisk verden”

OBS Workshop for særligt sensitive unge afholdes, når der er mindst 6 deltagere.

Hvis du er interesseret, så kontakt Natalina og bliv skrevet op til næste workshop. Se nedenfor.

Workshoppen er for dig, der

 • oplever dig selv som mere sensitiv/følsom end de fleste og måske også kender til at føle dig anderledes eller forkert i forhold til dine jævnaldrende?
 • er mellem ca. 15-25 år
 • længes efter at forstå din særlige sensitivitet – både styrker og udfordringer – og få redskaber til at leve godt med den?
 • har lyst til at bevæge dig til skøn musik og lære mindfulness meditation
 • gerne vil møde andre unge, der er sensitive ligesom dig

Er du særligt sensitiv?

 • Bliver du let overstimuleret/stresset af dagligdagens mange indtryk og krav? Måske fra skole/uddannelse, kammerater, mediernes konstante pres og de uendelig mange muligheder, som det kan være svært at vælge imellem?
 • Kan du blive overvældet af stemninger i omgivelserne og fornemmelsen af, hvordan andre mennesker har det? Er du måske tit den, de andre synes er god at tale med om problemer, mens du selv kan føle dig drænet bagefter?
 • Bliver du let forstyrret af høje lyde, larm og uorden i dine omgivelser? Måske får du hurtigt nok af fester med høj musik og mange mennesker?
 • Kan du føle dig drænet for energi i sociale sammenhænge? Har du brug for tid for dig selv til at lade batterierne op?
 • Kan andre synes at du til tider er for nærtagende, (over)følsom eller grubler for meget over tingene?
 • Kan du nogen gange føle dig anderledes eller forkert i forhold til dine jævnaldrende?

Du er ikke alene!

Hvis du kan svare JA til nogle af disse spørgsmål, så hører du måske til blandt de ca. 15-20 % af befolkningen, der har et særligt sensitivt karaktertræk?

Faktisk er omkring 1 ud 5 unge særligt sensitiv, så du er ikke alene! Disse sensitive sider kan være udfordrende i hverdagen, men til gengæld er særligt sensitive mennesker ofte beriget med styrker som stor indfølingsevne over for andre, kreative/kunstneriske evner og en veludviklet intuition.

Workshoppen giver dig

En introduktion til hvad det vil sige at være særligt sensitiv – både udfordringerne og styrkerne.

Vi præsenterer dig for en række øvelser (bevægelse til musik, grounding øvelser og mindfulness) og du mærker selv virkningen i krop og sind.

Du får inspiration og redskaber, så du selv kan skabe indre ro, når du mærker, at du er på vej til at blive overvældet og drænet for energi.

Du møder andre, der kender til det at være sensitiv. Du får en workshopmappe og lydfiler med guidede meditationer.

Workshop-ledere er bevægelsespædagog Mette Ørum og mindfulness instruktør og coach Natalina Kofoed, der begge selv er særligt sensitive.

Indhold

 • Viden om hvad det vil sige at have det særligt sensitive karaktertræk – styrker og udfordringer
 • Selvtest – find ud af,  hvornår du selv er særligt sensitiv
 • Bevægelse og grounding øvelser – så du bedre mærker dig selv og får jordforbindelse
 • Mindfulness øvelser, der styrker din evne til at skabe indre ro
 • Sådan får du en blidere hverdag – konkrete forslag til at håndtere din sensitivitet i dagligdagen

Sådan foregår workshoppen:

 • Workshoppen er oplevelsesorienteret og veksler mellem korte oplæg og forskellige former for bevægelse, mindfulness-øvelser og let afspænding, dialog og refleksion.
 • Vi lægger vægt på en afslappet og tryg stemning og kommer med mange eksempler og historier, der giver dig indsigt og inspiration.
 • Du får skriftligt materiale med inspiration, øvelser og gode råd samt link til mp3-lydfiler med guidede mindfulness øvelser.
 • Der vil min. 6 og max. 10 deltagere.

Praktisk information

TID:

Næste workshop afholdes, når der er 6 deltagere. Kom på listen til næste gang ved at skrive til Natalina på mail@natalinakofoed.dk eller SMS til 22 92 18 52.

Enten i København eller  Roskilde

PRIS:

kr. 450 – prisen inkluderer workshop-mappe og adgang til mp3-filer med 3 guidede øvelser samt kaffe/the/vand og sunde snacks.

Om underviserne

Mette Ørum Uddannet Bevægelsespædagog og Massør fra Gotvedskolen, samt Zumba og Zumbatomic instruktør. Har undervist i krop, bevægelse og afspænding siden 2007, privat, i aftenskole-regi og i virksomheder. Har afholdt forskellige workshops og events, og arbejder på at øge mine deltageres bevægelsesglæde, kropsbevidsthed og balance i kroppen. Læs mere på www.metteoerum.dk

Natalina Kofoed Cand. jur., udviklingskonsulent og mindfulness instruktør, har mange års erfaring inden for udvikling af mennesker og har selv praktiseret meditation og mindfulness i 15 år. Natalina er indehaver af kursusvirksomheden Mindful:Moment, hvor hun hjælper travle mennesker med at få mere nærvær, balance og overskud i (arbejds)livet. Læs mere på www.mindfulmoment.dk

Begge undervisere har specialiseret sig i det særligt sensitive karaktertræk og er selv særligt sensitive.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kategorier